Starity

Ez a férfi milliókat keres, miközben beutazza a világot

2015. szeptember 21. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny a hátizsákjára és egy repjegyre cserélte 9-től 5-ig tartó munkahelyét, és céljául a világ meghódítását tűzte ki.

hirdetés
Ez a férfi milliókat keres, miközben beutazza a világot
Fotó: Instagram/OneStep4Ward

Történetünk főhőse, a 31 éves észak-írországi Johnny Ward három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kilép a mókuskerékből, így munkáját hátrahagyva repülőre ült, hogy nekivágjon bakancslistája első állomásának. A férfi azt a célt tűzte ki maga elé, hogy eljuthasson a Föld 193 országába, melyet hamarosan meg is valósít.

Johnny saját elmondása szerint szegény családban nőtt fel, és olyan kevés pénze volt a szüleinek, hogy örültek, ha enni jutott belőle, nemhogy utazgatni. Felnőttként Johnny több állásban is kipróbálta magát, ám egy idő után arra eszmélt, hogy számára nem a munka jelenti az életet, és nem szeretne napi 8 órában egy irodában ülni, így elhatározta: változtatni fog. 

Rájöttem, hogy egy életem van, és azt nem szeretném hétfőtől péntekig egy olyan helyen tölteni, ahol valójában nem is érzem jól magam – írta a Facebookon. Ennek értelmében megalapította utazási blogját, a OneStep4Ward-ot, mely egy egész online birodalommá nőtte ki magát az elmúlt években. A Step4Ward Media élén jelenleg több mint 300 oldalt üzemeltet, ám a leginkább mégsem a birodalma vezetését, hanem a munkája adta szabadságot élvezi, hiszen mivel nincs helyhez kötve, bárhol és bármikor dolgozhat.

Bár joggal feltételezhető, hogy élményekben gazdag, érzelmekben szegény életet él, tévednek, akik úgy gondolják, hogy nem mindennapi életmódja magányra ítéli, ugyanis utazásai során ismerkedett meg párjával, a légiutas kísérőként dolgozó thaiföldi lánnyal, aki hűséges társa utazásai során.

Johnny azt is elárulta, hogy a havi bevétele 9 340 és 62 300 dollár között mozog, utazásra pedig átlagosan naponta 935 dollárt fordít. Az elmúlt három évben 152 országban fordult meg, és ezidő alatt több, mint egymillió dollárt keresett. Különleges és izgalmas kalandairól pedig nem csak a blogján, hanem a közösségi oldalakon is beszámol több ezer rajongója legnagyobb örömére. Ismerkedjetek meg vele ti is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek