Starity

Selena Gomez: „Boldog vagyok, amiért sosem voltam tökéletes”

2015. szeptember 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt legújabb filmje népszerűsítő bemutatóján kapták mikrofonvégre a napokban.

hirdetés
Selena Gomez: „Boldog vagyok, amiért sosem voltam tökéletes”
Fotó: Adidas NEO

Selena Gomez legújabb filmjét, a Hotel Transylvania 2-t népszerűsítette Miamiban a minap, mely eseményen az E! News riportere csípte el az énekesnőt, aki a fent említett filmben Mavisnek kölcsönzi a hangját. Selena legújabb albuma, a Revival kapcsán adott interjút az őt faggató hölgynek.

Az utóbbi kilenc hónapban úgy éreztem magam, mint egy terhes nő, aki alig várja, hogy a világra jöjjön a gyermeke. Én is így érzek a lemezzel kapcsolatban, a mindenséget jelenti számomra – vallotta az énekesnő, aki úgy érzi, hatalmas kő esett le a szívéről az albummal, mely valóban az újjászületést szimbolizálja számára. A láncok letörtek. Itt az én időm, hogy pillangóvá váljak... hogy újjászülessek.

Természetesen szó esett a Selenával kapcsolatos pletykákról is, és arról, hogy levetkőzött legújabb albuma borítójához. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és igazán büszke vagyok mindarra, amit tettem. Sokkal kedvesebb is vagyok önmagamhoz, mint korábban. (...) A zeném magabiztos, az albumom borítója is nagyon jól sikerült, és úgy gondolom, gyönyörű így ez az egész. (...) Boldog vagyok, amiért sosem voltam tökéletes. Tudod, ezen a ponton túl már nem foglalkozok azzal, milyennek látják az emberek a hibáimat, mert én is csak ember vagyok. 

Selena legújabb albuma egyébként október 9-én kerül az üzletek polocaira, valamint jelenleg is forgatja a főszereplésével készülő Rossz szomszédság második részét, mely jövő tavasszal kerül a mozikba, így rajongóinak 2016-ban is lesz mire várniuk. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek