Starity

Robert Pattinson: „Csak azok boldogok, akik azt csinálják, amire vágynak”

2015. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyattal elhíresült színész elárulta, hogyan és mi alapján mond igent egy-egy filmszerepre.

hirdetés
Robert Pattinson: „Csak azok boldogok, akik azt csinálják, amire vágynak”

Robert Pattinsont az Associated Press faggatta nemrégiben, melynek során elárulta: rajongói nem játszanak szerepet abban, hogy eldöntse, melyik felkérést vállalja el, és melyiket nem. Nem szoktam ezen gondolkodni. Vannak időszakok, amikor azt gondolom, ideje lenne reklámfilmet forgatni, aztán pedig újra és újra az eszembe vésem azt a hihetetlenül jó tanácsot, melyet különös módon az ügynökségem adott annak idején, miszerint csak azok boldogok, akik azt csinálják, amire vágynak. Szóval lényegében mindent magam miatt vállalok el.

A színész arról is szót ejtett, hogyan élte meg az Alkonyat-sorozattal jött népszerűséget. Amikor híres lettem, nehezen éltem meg az első időszakot, de végül élvezni kezdtem, bár akkor még nem realizálódott bennem, hogy mindennek következményei vannak. Mondhatsz és akarhatsz bármit, semmi nem számít – nyilatkozta Robert, akinek legújabb, Life címre keresztelt drámafilmje a napokban debütált a tengerentúlon, rajongói azonban hamarosan egy thrillerben is láthatják szerepelni, valamint már a jövő évi naptára is megtelt szerepekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek