Starity

Rágójával gusztustalankodott az Emmy-díj-átadón a Trónok harca sztárja

2015. szeptember 22. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kínos videó került elő, melyen első látásra csak egy csókot látunk, alaposabban szemügyre véve viszont kiderül, mi is történt valójában.

hirdetés

Peter Dinklage a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában nyert díjat a vasárnapi Emmy-díj-átadón, ám annyira meglepődött, amikor a saját nevét hallotta, hogy hirtelen nem tudta hogyan szabaduljon meg a rágójától.

Rágógumival a szájában illetlenség lett volna kimenni a színpadra beszédet mondani, kiköpni pedig szintén nem akarta a kamera előtt, ezért úgy döntött, inkább felesége szájába teszi át egy csóknak álcázva. Elsőre nem jött be, mivel felesége azt hitte, csak örömében ad csókot, így másodszor is neki kellett futni a jelenetnek, mire Erica Schmidt levágta, hogy valójában mit is szeretne a férje.

A nézők egyenesen gusztustalannak írták le a jelenetet, és felháborodásukkal elárasztották a közösségi csatornákat. A videó magáért beszél, nézzétek meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek