Starity

Colin Firth és sok más brit híresség együtt kampányol a menekültekért

2015. szeptember 22. 21:09   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A menekültválság a brit hírességeket sem hagyja hidegen. Eltökélték, hogy amivel csak tudnak, segítenek, s erre buzdítják rajongóikat is.

hirdetés
Colin Firth és sok más brit híresség együtt kampányol a menekültekért

Rengeteg brit zenész, színész jött össze, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek a Moas számára, mely egy, a migránsokat támogató, máltai székhelyű, offshore állomás. A hírességek arra buzdítanak, hogy a rajongók és a követők a szociális média segítségével alkalmazzák a #SaveLivesNow hashtaget, osszák meg az információt és támogassák adományaikkal a Moas-t, s rajtuk keresztül a rászorulókat.

A támogatók és kampányolók között van Colin Firth, Michael Fassbender, Miranda Hart, David Gilmour, Nick Frost és Jon Ronson is, de több sztár indít további kampányt az elkövetkezendő napokban és hetekben.

Az alapítvány nyilatkozatában kifejti, hogy a művészek Moas-kampánya valóban életeket menthet, ugyanis sajnálatos módon egyre több tengeri tragédia történik. Napi működésükhöz a nyílt vízen 5300 angol fontra van szükségük, ennyibe kerül 24 órán keresztül, hogy mentsenek.

A Moas eddig már több mint 11000 férfit, nőt és gyermeket mentett meg a Földközi-tengeren 2014 óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek