Starity

Ilyen dögös a bikinire vetkőzött Kylie Jenner!

2015. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár ezúttal különleges fürdőruhában mutatta meg irigylésre méltó alakját.

hirdetés

Kylie Jenner nem első alkalommal vetkőzött bikinire, hiszen a nyár folyamán többször pancsolt a habokban vagy csak egy-egy fürdőruhás szelfivel örvendeztette közel 37 millió követőjét az Instagramon. Ennek ellenére nem fér hozzá kétség, hogy eddigi legdögösebb megjelenését produkálta a minap a képmegosztón, méghozzá egy különleges szabású kétrészes fürdőruhában, mely remekül kiemeli irigylésre méltó adottságait.

A 18 éves, ismét fekete hajjal hódító celeb nem sokkal ezelőtt árulta el, hogy szeretne megszabadulni hét kilótól, mivel ennyi pluszt szedett fel az elmúlt időszakban. Rengeteget edzek és tisztán, egészségesen étkezek. Korábban például nem is tudtam, hogy laktóz intoleranciám van, de az is lehet, hogy ez az utóbbi évben alakult ki nálam. Pedig szeretem a sajtot és a legtöbb tejterméket is, szóval szomorú vagyok, de ez volt az az év, amikor bűnösen étkeztem. Úgy voltam vele, hogy fiatal vagyok, talán nem lesz baj belőle. Nem törődtem a diétával és hasonlókkal, az utóbbi hónapban azonban visszatértem az edzéshez és az egészséges életmódhoz, de kizárólag egészségügyi okokból – idézi Kylie szavait az E! Online.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek