Starity

Leírhatatlanul aranyosak Alyssa Milano gyerekei

2015. szeptember 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 42 éves színésznő az Instagramon mutatta meg, mennyire szereti egymást négyéves fia, Milo és egyéves lánya, Elizabella.

hirdetés

Fogalmam sincs, hogy írhatnám le ezt – írta a képmegosztón közzétett képhez Alyssa Milano tegnap, melyen imádott gyermekei Milo és Elizabella láthatóak. A gyerekek nyilvánvalóan még kicsik ahhoz, hogy rivalizáljanak, és szembetűnő milyen jól kijönnek egymással, melyről néhány héttel korábban maga a színésznő mesélt, amikor elárulta, hogy ugyan szeretne még gyereket, de korára való tekintettel nem mer többet vállalni.

Milo egész egyszerűen odáig van a húgáért, annyira édes, amikor azt mondja nekem, hogy »Anya, imádom őt«! Tökéletes bátyja Elizabellának, nem is kívánhatnék jobbat nála. Ki tudja, mi lesz később, amikor már a kicsi is járni kezd, és elveszi tőle a játékait, de Milo jelenleg nagyon imádja a húgát, és Elizabella is odavan érte – nyilatkozta a színésznő a People-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek