Starity

Párkapcsolati tanácsokat osztogat rajongóinak Ariana Grande

2015. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnőt a V magazin kérte fel legújabb száma címlaplányának, aki a lapnak adott interjúján keresztül üzent összetört szívű rajongóinak.

hirdetés
Párkapcsolati tanácsokat osztogat rajongóinak Ariana Grande
Fotó: V Magazine (Alfredo Flores)

Áprilisban tett pontot legutóbbi kapcsolata végére Ariana Grande, mely továbbra is pletyka tárgyát képezi, ugyanis sokan azt feltételezik, hogy Big Sean összetörte az énekesnő szívét. A témával kapcsolatban a V magazin riportere faggatta a 22 éves énekesnőt, aki amellett, hogy őszintén mesélt párkapcsolatáról, még tanácsot is adott összetört szívű rajongóinak.

Jó vagyok abban, hogy mindenből a legjobbat hozzam ki. A szakítás sem volt különösebben nehéz számomra, mivel eleve barátok voltunk, így nyugisan vátunk el - nyilatkozta az énekesnő, majd a kérdésre, miszerint milyen tanácsot adna az összetört szívű rajongóknak, így válaszolt: Nem próbálom előadni, hogy jó vagyok a párkapcsolati tanácsok adásában, mert ez nehéz, de sok szerencsét kívánok! Higgy abban, hogy jól leszel! Nincs szükséged senkire! Jó érzés, amikor van, aki boldoggá tesz, de az is klassz, amikor saját magad miatt vagy boldog. Ne hagyd, hogy egy másik embertől függjön a boldogságod! Jó dolog, amikor hozzátesztek egymás öröméhez, de ti ketten két teljesen különálló személy vagytok. Izgalomban tarthatjátok egymást, szivárványos csillagocskákkal szaladgálhattok, mint a Mario testvérek, de továbbra is képesnek kell maradnotok arra, hogy megálljatok a saját lábatokon! Ez az én párkapcsolati tanácsom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek