Starity

Bódi Guszti még sosem látta meztelenül a feleségét

2015. szeptember 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előadóművész a hagyományok miatt nem mutatkozhat meztelenül a felesége.

hirdetés
Bódi Guszti még sosem látta meztelenül a feleségét
Fotó: Facebook/Bódi Guszti és a Fekete Szemek hivatalos oldala

Bódi Guszti és Bódi Margó a TV2 Frizbi című műsorának vendégei voltak a minap, melynek keretein belül elárulták Hajdú Péter műsorvezetőnek, hogy Margó nem csak meztelenül, hanem fürdőruhában sem mutatkozhat férje előtt a roma hagyományok miatt. Ezen okra visszavezethető, hogy Guszti még sosem látta anyaszült meztelenül Margót, akivel idén ünneplik 39. házassági évfordulójukat.

Nálunk ez nem szokás. Amióta a fiaim elmúltak tízévesek, engem bikiniben sem láttak. A bikini nekem csak anyagában különbözik a fehérneműtől – idézi Margó szavait a Bors, aki arról is szót ejtett a beszélgetés során, hogy reggelente gyorsnak kell lennie, ugyanis mire élete párja felébred, neki addigra felöltözve, elkészülve kell őt várnia. Nálunk nincs olyan, hogy egy nő kócosan, az ágyból kimászva végigcsoszog a konyhán egy köntösben. Felkelek szépen, megmosakszom, rendbe teszem a frizurámat, felöltözöm, és úgy viszem már ki a kávét Gusztinak. Nálunk ez így szokás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek