Starity

Megérkezett a Green Day-film előzetese

2015. szeptember 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Green Dayről szóló dokumentumfilm, a Heart Like A Hand Grenade október 15-én debütál, első előzetese pedig tegnap érkezett meg.

hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk, október 15-én kerül a mozikba a John Roecker rendezte Green Dayről szóló 96 perces alkotás, mely elsősorban a zenekar Grammy-díj nyertes albumának, az American Idiotnak a megírását és rögzítését helyezi középpontjába. A film ugyan évekkel ezelőtt már bemutatásra kerül 400 szerencsés rajongó előtt, ám a hivatalos bemutatás egészen idáig váratott magára.

Említettem Billie Joe-nak, hogy dokumentálnia kellene az album felvételeit, mire ő azt mondta, hogy próbálta, de nem működött – elevenítette fel a rendező, akinek végül sikerült rávennie a csapat frontemberét arra, hogy az album mellett annak felvételi folyamata is rögzítésre kerüljön, így John kilenc hónapot töltött a stúdióban Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt és Tré Cool társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek