Starity

Ki nem állhatják egymást a Playboy-villa lányai

2015. szeptember 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori nyuszilányok a mai napig ott savazzák egymást, ahol csak lehet.

hirdetés

Kendra Wilkinson saját műsora, a Kendra On Top keretein belül árulta el, hogy Holly Madison és ő soha nem voltak barátok, sőt egyenesen a valaha volt legképmutatóbb embernek nevezte a lányt, akivel évekig osztozott Hugh Hefneren és közös otthonukon.

A könyveiben hazugságokat terjeszt rólam. Ez abszurd! – fakadt ki Kendra a minap. Ez a r*banc még hét évvel később is azokról a sz*rságokról hadovál, amik 18 és 20 éves korom között történtek.

A szőkeség azt is elárulta továbbá, hogy soha nem tartotta a barátnőjének Holly-t, csupán ugyanannaka férfinak próbáltak a kedvére tenni, de ebből nem következik, hogy jóban is lettek volna. Nyilvánvaló, hogy azt szeretné, ha a publikum más szemmel tekintene rám, és nem azt látná, aki vagyok. Soha életemben nem volt egyetlen megjátszott pillanatom sem. Ezzel szemben ő a legképmutatóbb ember, akivel valaha találkoztam!

Kendra arról is szót ejtett, hogy Holly rengetegszer állít valótlanságot azzal kapcsolatosan, hogy mi történt annak idején a Playboy-villában. Hallatlan baromságokat ír. Én a könyvemben arról írtam, hogyan fogadott be Hef az otthonába. Megkérdezte, hogy szeretnék-e a barátnője lenni, majd átnyújtott egy kulcsot. Így történt, de Holly állítja, hogy nem, mert szerinte Hef nem ilyen. Mi tette őt [Holly-t] ilyen gonosszá?

Korábban barátnők voltak... vagy mégsem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek