Starity

Korábban soha nem hallott Kurt Cobain-felvétel került napvilágra

2015. szeptember 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került elő egy korábban soha nem hallott felvétel, melyen a Nirvana néhai frontembere egy Beatles-slágert ad elő.

hirdetés

Csak keveseknek sikerül olyan mélyen a köztudatba szivárogni, mint Kurt Cobainnek, aki ugyan már több mint két évtizede nincs köztünk, ennek ellenére a mai napig foglalkoztatja a világsajtót. A zenész életét bemutató Montage Of Heck címre keresztelt Emmy-díjra jelölt dokumentumfilm május 4-én került bemutatásra, mellyel egyidőben több, korábban nem látott felvétel is elárasztotta a világhálót a zenészről.

A fent említett film rendezője, Brett Morgan ugyanis szabad kezet kapott Cobain özvegyétől, Courtney Love-tól, hogy a családi archívumban vájkáljon, ennek köszönhetően lett végtelenül személyes és megérintő a 145 perces alkotás, hiszen egy egészen más oldaláról ismerhettük meg a saját generációja szószólójaként számon tartott Nirvana-frontembert.

A film egyébként hivatalosan november 20-án kerül az üzletek polcaira DVD formájában, melyen helyet kap továbbá a Sappy című dal is. Arról nincs információ, hogy ki és milyen indokkal szivárogtatta ki a napokban az alábbi felvételt, melyen Kurt a Beatles And I Love Her-jét adja elő, ám minden kétséget kizáróan ezt a feldolgozást is sikerre vitte volna az énekes, ahogyan azt tette David Bowie, a Leadbelly és a The Vaselines slágereivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek