Starity

Utálkozók inspirálták Selena Gomez dalait

2015. szeptember 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legutóbbi interjújában elárulta, hogy nagyban inspirálták azok az internetes trollok, akik a súlya miatt zaklatták.

hirdetés
Utálkozók inspirálták Selena Gomez dalait

Rengeteg bántást kaptam a testemre vonatkozóan, mindenki azzal jött, hogy híztam. Éppen Mexikóban voltam, és minden egyes bántást egyesével éltem meg. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájt, mert fáj, de mindezt a negativitást a zenémbe foglaltam – nyilatkozta Selena Gomez az Extra TV-nek adott interjújában, és azt is elárulta, mely dalokat inspirálták az utálkozók. A Survivors, a Kill Em With Kindness, és a Rise dalokról van szó. 

A 23 éves barna hajú szépség arról is szót ejtett, hogy a legközelebbi barátai segítettek neki abban, hogy túljusson a számára kényelmetlen helyzeten, és mint mondja: részben az utálkozóinak is köszönheti, hogy elkészült a Revival című albuma, melyet egész eddigi karrierje legjobb alkotásaként jellemez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek