Starity

Thomas Rhett új albumáról és stílusváltásáról mesélt

2015. október 08. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thomas Rhett 2013-ban robbant be a zeneiparba, az akkor még country hangzásvilágú lemezével, az It Goes Like Thisszel. Szeptember 25-én kiadta immáron második lemezét is, melynek során több változáson is átment.

hirdetés
Thomas Rhett új albumáról és stílusváltásáról mesélt
Fotó: Joseph Llanes

Ha a rajongók észrevettek némi változást Thomas Rhett 2013-ban debütált lemeze, az It Goes Like This, és a most megjelent korong, a Tangled Up között, akkor nem csal a hallásuk, hiszen az énekes jelentős stílusváltáson ment keresztül, ám ugyanakkor megtartotta country hangzású gyökereit.

Rengeteg olyan előadó van napjainkban, akik úgy probálnak érvényesülni és betörni az iparba, hogy a Twitteren és az Istagramon szereznek maguknak rajongókat. Ezt követően pedig megpróbálnak egy tisztességes szerződést kötni valamely nagy lemezkiadóval. Én magam gyerekkorom óta írok dalokat, pályafutásom kezdete sem volt a legkönnyebb dolog, elutasítottak párszor, és amikor végre sikerült leszerződnöm, akkor csupán tíz rajongóm volt mindössze

– emlékezett vissza a kezdetekre az énekes.

Thomas arról is szót ejtett a Billboardnak adott interjúja során, hogy korábbi lemezén is próbálkozott némi stílusváltással, és rendesen meglepődött, amikor a lemezkiadó a Makes Me Wanna kislemezt szerette volna utolsóként kiadni. Kissé aggódtam, hogy milyen fogadtatásban részesül majd a dal, mert, nem igazán volt az én stílusom, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres lesz.

Rhett nemcsak korongjáról, hanem Brett Eldredge-hez fűződő barátságáról is mesélt, akivel idén közös turnéra indul a CMT on Tour keretein belül, érdekességként pedig megemlíthetjük, hogy Rhett közreműködött a Brett új lemezén található You Can't Stop Me című szerzeményen, mely az énekes Illionis korongján kapott helyet. Örülök, hogy egy turnén veszünk részt. Remek kapcsolatot ápolunk egymással, és az évek során egy remek barátra tettem szert az ő személyében. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek