Starity

A The Originals sztárja az éhezés ellen küzd

2015. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals sorozat ősi vámpírja a való életben is igazán nemes lélekkel rendelkezik.

hirdetés
A The Originals sztárja az éhezés ellen küzd

A The Originals című sorozatban Elijah Mikaelson egy nemes lelkű és becsületes férfi, de ezek a tulajdonságok az ősi vámpírt alakító Daniel Gillestől sem állnak távol. A színész felhasználta a sorozat által szerzett hírnevet és a jó ügyért harcol kollégáival karöltve. 

A színész az Action Against Hunger szervezetet támogatja egyedi gyártású és limitált számban gyártott pólokkal, amelyeken a "This Shirt Fights World Hunger" felirat áll, és a betűk hátterében Daniel arca is kirajzolódik. A ruhák népszerűsítésében Phoebe Tonkin is szerepet vállalt, és az instagram profilján is felhívta a figyelmet az ügyre. 

Az eladásokból befolyó teljes összeget az alapítványnak szánja a színész. Az Action Against Hunger fó feladata az alultáplált gyermekek ellátása és segítenek abban, hogy az éhezésben szenvedő közösségek önellátóvá tudjanak válni. Az alapítvány munkáját több, mint 6500 ember segíti közel 45 országban. 

Az ősi vámpírok egymás felé kevésbé fognak ilyen támogatást mutatni a The Originals sorozat új évadában, amely október 8-án kerül a képernyőkre Amerikában a The CW csatornán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek