Starity

Zayn Malikra ismét rátalált a szerelem?

2015. szeptember 27. 15:03   |   Szerző: Gurs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik legújabb Instagram-képe hatalmas botrányt okozott rajongói körében. A One Direction volt énekese máris túl van egykori menyasszonyán, Perrie Edwardson.

hirdetés

Alig néhány hónapja tudtuk meg, hogy Perrie Edwards és Zayn Malik szakítottak egymással, azóta pedig lecsillapodott a háború és a nyilvános kitörések, Perrie pedig nemrég még az eljegyzési gyűrűjétől is megszabadult, így üzenve, hogy végleg lezárta magában az ügyet. 

A tegnapi nap Zayn egy képet osztott meg az Instagram-profilján, amin egy lány nyakát öleli át, és puszit akar rá nyomni. A lány neve eddig ismeretlen, Zayn pedig nem fűzött semmilyen kommentet a képhez. Vajon ő így akar jelezni mindenkinek, hogy már nem érdekli Perrie? 

 

Zayn Malik (@zayn) által közzétett fénykép, 2015. Szept 26., 16:23 PDT

A Little Mix énekese szintén kirakott, pár órával korábban egy képet az estéjéről, amit jóval szolidabban töltött el, mint egykori kedvese. Az énekesnő kutyájával összebújva fekszik, így jól érezhető a kontraszt a két sztár között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek