Starity

Titokban ment férjhez Kurt Cobain lánya

2015. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljött a nap, amire a legendás zenész egyetlen gyermeke várt: a napokban végre örök hűséget esküdött zenész kedvesének.

hirdetés
Titokban ment férjhez Kurt Cobain lánya
Fotó: Heidi Slimane Photoshoot

A hosszú jegyesség után végre eljött Kurt Cobain és Courtney Love lányának, Frances Bean Cobainnek a nagy napja, ugyanis a 23 éves lány egy titkos szertartás keretein belül végre örök hűséget esküdött az apja hasonmásaként emlegetett Isaiah Silvának.

Frances szüleihez hasonlóan visszafogott esküvőre vágyott, így mindössze 15 közeli barátját hívta meg a menyegzőre. A furcsa az egészben azonban mégis az, hogy édesanyja neve nem szerepelt a vendéglistán, akit mélyen érintett lánya érzéketlensége.

Courtney kedveli Isaiah-t, de nagyon összetörte a hír, hogy Frances a tudta nélkül ment férjhez. Ő igazán odavan Isaiah-ért és örül Frances boldogságának, ugyanakkor nagyon szomorú, amiért nem hívták meg - nyilatkozta az E! News-nak egy forrás, majd így folytatta: Frances természetesen rögtön az esküvő után felhívta őt, és Courtney megértette, miért így járt el a lánya, akinek szüksége volt egy férfira maga mellett, olyasvalakire, aki megadja neki azt a stabilitást, amire mindig is vágyott. 

A sztárpár egyébként 2010 óta alkot egy párt, szerelmük pedig mindvégig töretlennek bizonyult az elmúlt években. A The Rambles frontembereként ismert Silva 2011-ben kérte meg Frances kezét, később pedig arról szóltak a pletykák, hogy a lány keresztanyja, Drew Barrymore szervezi az esküvőt. Mivel a vendéglistát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, így nem áll rendelkezésünkre információ arról, hogy vajon családja többi tagját is elfelejtette-e meghívni a nagy napjára a Cobain-lány.

Fotó: Twitter/Frances Bean Cobain

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek