Starity

Törött lábú rajongójának kedveskedett Dave Grohl

2015. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész már számtalan alkalommal tanúbizonyságot tett arról, hogy aranyból van a szíve, és természetesen nem volt ez másképp a Foo Fighters múlt heti fellépésén sem.

hirdetés

A Foo Fighters éppen Los Angelesben lépett fel a minap, melynek során a csapat frontembere, Dave Grohl kiszúrt egy törött lábbal bulizó rajongót a közönség soraiban, így eldöntötte: ha már sorstársak, az ismeretlen szőkeségnek ajánlja a Big Me című szerzeményt, melyet így vezetett fel: A következő dalt általában a stábnak szoktam ajánlani, és azoknak az embereknek, akik felépítették nekem a trónt, és ezt az egész sz*rságot. Ezúttal azonban annak a kis hölgynek ajánlom ezt a dalt, aki hozzám hasonlóan eltörte a lábát. Mit szóltok hozzá?

A fellépés végeztével Dave mankói segítségével odabicegett a színpad széléhez, a közönség pedig kézről kézre adta előre a törött lábú lányt, hogy a zenész dedikálhassa a gipszét. Dave egyébként júniusban egy fellépése közben törte el a lábát, ám miután ellátták sérülését, folytatta a koncertet. Bár lemondhatta volna a zenekar jelenleg is zajló turnéját, a rajongókért mindent-elvet vallva székben ülve ugyan, de minden egyes este ugyanolyan erőteljes és lélegzetelállító előadást nyújt, mint ép végtagokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek