Starity

Férjhez megy Liv Tyler

2015. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban derült ki, hogy Liv már hónapok óta viselt gyűrűje valójában egy eljegyzési ékszer.

hirdetés

Liv Tyler és sportoló kedvese, Dave Gardner tavaly kezdtek randevúzni, nem sokkal később pedig a színésznő bejelentette, hogy első közös kisbabájukat hordja a szíve alatt, akinek a kiírtnál hat héttel korábban, februárban adott életet. Ugyan joggal feltételezhető, hogy a pár kicsit elsiette a közös jövő építését, ám úgy tűnik, hogy mégis remekül működik a kapcsolat, ugyanis a férfi hamarosan oltár elé áll a színésznővel.

Livet áprilisban kapták először lencsevégre egy álomszép gyűrűvel az ujján, ám akkoriban még senki nem tulajdonított nagy jelenősséget az ékszernek, melyről a napokban derült ki, hogy valójában egy eljegyzési gyűrű, melyet Dave februárban húzott a barna hajú szépség ujjára. Egy másik benfenntes azonban úgy tudja, hogy már karácsonykor sor került a lánykérésre, azonban a sztárpár szerette volna titokban tartani a nagy újságot.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor mondja ki egymásnak a boldogító igent a páros, ám szemmel láthatóan boldogok együtt, és sok örömüket lelik közös kisfiukban, Sailorban, akinek a színésznő tízéves fia, Milo is nagyon örült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek