Starity

Motorbalesetet szenvedett a Harry Potter-filmek sztárja

2015. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmekben Gregory Monstrót alakító színész és édesapja London külvárosában szenvedtek balesetet.

hirdetés

Josh Herdman és édesapja, Martin szeptember 15-én pattantak kétkerekű járgyányra London külvárosi részén, amikor délután fél három körül egy olajfolton elcsúszva balesetet szenvedtek. A csúszás következtében mindketten leestek a járműről, és eszméletüket vesztették egy rövid időre. A beszámolók szerint a balesettől számított néhány percen belül kiérkeztek a helyszínre a rendőrök, ám megfelelő biztosítás és jármű hiányában nem tudták kórházba szállítani őket, a mentők pedig csak másfél óra elteltével érkeztek ki, hogy ellássák a sérülteket.

A kerék megcsúszott egy olajfolton, én pedig elveszítettem az irányítást. Próbáltam egyenesbe hozni az úton, de addigra már kipörgött oldalra a motor. (...) Egy mentőautó ugyan megállt mellettünk, és a kiszálló mentős megkérdezte, hogy mi történt, de felvenni ő sem tudott minket, mivel már szállított valakit vagy éppen egy másik balesethez lett vezényelve – elevenítette fel a történteket a színész 59 éves édesapja a Richmond & Twickenham Times riporterének.

A két férfi szerencsésen túlélte a balesetet, és már mindketten otthonuk kényelmében lábadoznak a megrázó balesetből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek