Starity

Jó az Ocho Machónak - jó a rajongóknak!

2015. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mérföldkő felé közelít az Ocho Macho, ugyanis közel 10 millió alkalommal kattintottak a YouTube-felhasználók a zenekar egyik legsikeresebb szerzeményére, a Jó nekemre.

hirdetés

„A próbateremben zenélgettünk, amikor valami oknál fogva megérkezett a dallam. A szövege is azonnal meglett, szinte 1 óra alatt kigurult az egész dal. Valami történt aznap délután a galaktikus erőben” – mondja nevetve Kirchknopf Gergő frontember. „Sokan azonosítják a zenekart a dal hallatán, ez kétségtelen! Nincs ezzel semmi baj, sőt! Az ország minden pontján és külföldön is segít, hogy a közönségükkel összeolvadhassunk!”

Érdekesség, hogy a szombathelyi csapat a bravúros teljesítmény hatására döntött úgy, hogy új kisfilmmel örvendezteti meg rajongótáborát, így elindult a Jó Nekem, ha jó Neked nevezetű kezdeményezés a videómeosztón, melynek értelmében arra hívta fel a rajongók figyelmét a csapat, hogy töltsenek fel egy egyperces videót a Jó nekem című dalhoz, a legjobb felvételek összevágásából pedig megszületik az új kisfilm.

„Rengeteg feldolgozást láttunk, hallottunk már, most végre helyére kerülnek a dolgok. Nagyon várjuk a dalrészleteket!” – mondja Gergő, majd így folytatta: „Reméljük, szórakoztató, egyben megható videó készülhet majd, ez most leginkább a beküldőkön múlik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek