Starity

Mark Wahlberg bocsánatot kért Ferenc pápától

2015. szeptember 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a World Meeting of Families rendezvényen vett részt szombaton Philadelpiában, melynek során nyilvánosan kért elnézést Ferenc pápától.

hirdetés
Mark Wahlberg bocsánatot kért Ferenc pápától
Fotó: Bang Showbiz

Mark Wahlberg akkor érezte szükségét, hogy bocsánattal tartozik, amikor az említett rendezvényen a 14 éves Bobby Hill előadása végeztével odalépett hozzá, és elárulta: nagyon tetszett neki a Ted című film, melyben Mark alakítja John Bennett-tet, Ted gazdáját.

Egy földreszállt angyal hangján szólalt meg Bobby, aztán odalépett hozzám, és a fülembe súgta, hogy nagyon tetszett neki a Ted, én pedig azt mondtam neki, hogy nem az ő korabeli gyerekeknek való a film – kezdte beszédét a 44 éves színész, majd így folytatta: Szentatya, kérem, bocsásson meg nekem. Mindig is reménykedtem abban, hogy Istennek jó humora van, és elnézi nekem a filmeket, melyekhez a nevem fűződik.

Mark egyébként vallásos ember lévén fontosnak tartja, hogy saját gyermekeit (Michael, Brendan, Ella és Grace) is a katolikus hit jegyében nevelje fel, többek között ezért is vett részt a fent említett eseményen, mely a világ legnagyobb katolis összejöveteleként van számon tartva. Katolikusnak lenni az egyik legfontosabb dolog számomra az életben – vallotta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek