Starity

Nagy családra vágyik Hayden Panettiere

2015. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még nincs egy éve, hogy életet adott első gyermekének a szőkeség, máris a következő babát tervezi.

hirdetés
Nagy családra vágyik Hayden Panettiere
Fotó: Nylon Magazine

Hayden Panettiere 2014 decemberében adott életet párjával, Wladimir Klitschkóval közös első gyermekének, Kayának. Ugyan a 26 éves szőkeség alig tud betelni a kislánnyal, ám saját bevallása szerint nagy családot szeretne, így izgatottan várja, hogy mikor esik teherbe újra. Nagy családot szeretnék. Mindig is azt mondogattam, hogy legalább négy gyerekre vágyok, de nem szeretném elkiabálni, egyszerre csak egyet. 

A színésznő a Live! With Kelly and Michael tegnapi adásában arról is szót ejtett, hogy a nyár folyamán családjával Ukrajnába látogattak, ahol végre sor került kislánya keresztelőjére is. Sok időt töltöttünk Ukrajnában, így Kaya megismerhette az országot, ahonnan származik. Megtartottuk a keresztelőjét is, ez volt a nyár egyik leghihetetlenebb pillanata – vallotta Hayden.

Kaya egyszerűen imádja a vizet. Sosem sír, ha tusoló alá, a fürdőkádba vagy az óceánhoz visszük. Szeret úszni. A keresztelő volt az egyetlen alkalom, amikor szükség volt arra, hogy nyugodt maradjon és ne sírjon, de természetesen a kicsikénk akkor zendített rá. A képek ennek ellenére jól sikerültek – elevenítette fel az emléket a szőkeség, és elárulta, hogy volt egy vicces jelenet is a szertartás során. A szertartáshoz hozzátartozott, hogy a lelkész levágott egy kis tincset Kaya hajából, erre ő azt mondta: »Vettél a hajamból, most én veszek a tiédből«. Ezután megragadta a lelkész szakállát és megrántotta.

A színésznő életében nagyon fontos szerepet játszik a család, és láthatóan a kapcsolata is boldog Wladimirral, így vélhetően nem várnak már sokáig a családbővítéssel sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek