Starity

Elhunyt nagyapját gyászolja Demi Lovato

2015. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatót a hét folyamán szomorú veszteség érte, ugyanis elvesztette szeretett nagypapáját, aki mindennél többet jelentett számára.

hirdetés

Demi Lovato június közepén kérte először arra rajongóit egy érzelmes Instagram-posztban, hogy imádkozzanak szeretett dédnagyapjáért, aki az utóbbi időben egyre többet betegeskedett. Jobban szeretem ezt a férfit, mint ti azt el tudnátok képzelni. A mamám és a papám jelentik számomra a mindenséget. Kérlek, imádkozzatok értük! Különösen papáért. Nincs túl jól, de legalább tegnap láthattam őt mosolyogni.

A Lovato család azt hitte, hogy az idős férfi állapota javult, ám ez nem így történt, és szeptember 27-én a nagypapa végleg elvesztette a harcot, amiről Demi nagynénje által értesülhettek elsőként az emberek. A fiatal énekesnő rendkívül közel állt papájához, és amikor ideje engedte azonnal hozzá utazott, akitől természetesen a közösségi oldalakon keresztül is búcsút vett.

A két kedvenc haverom most már együtt játszik a Mennyországban. A szívem apró darabokra tört, és bár el nem tudom képzelni a világot a papám nélkül, tudom, hogy egy napon majd újra találkozunk, és ez az, ami előre visz. Utálom ezt írni, de nyugodj békében, papa! Máris nagyon hiányzol. Szeretlek. Kérlek, a mamáért továbbra is imádkozzatok.

A veszteség másnapján az amerikai X-Faktor egykori mentorát a LAX repülőterén kapták lencsevégre kiskutyájával a kezében, ahova érthető módon lehangolt kedvvel érkezett meg.

Azonban nincs megállás, hiszen a rá váró kötelezettségeket teljesítenie kell, ugyanis a hét elején elsőként New Yorkban van dolga, ahol többek között a város egyik pontján elrejtettek egy kis dobozkát, ami az október 16-án érkező albumának egyik dalából tartalmaz egy 15 másodperces részletet. A felvételre egy járókelő rá is bukkant, és azonnal feltöltötte a világ legnagyobb videómegosztójának oldalára.

Deminek ezt követően Torontóban van jelenése, a We Day jótákonysági rendezvényén, de teendői között gyorsan megnyugtatta aggódó rajongóit, hogy a körülményekhez képest jól van. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek