Starity

David Beckham a keresztapja Liv Tyler kisfiának

2015. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk Ura sztárja az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy február 11-én született kisfia keresztapja nem kisebb személy, mint a 40 éves exfocista.

hirdetés

Liv Tyler nemcsak megmutatta végre a fent látható gyönyörű eljegyzési gyűrűjét, melyet párja, David Gardner húzott az ujjára, hanem azt is nyilvánosságra hozta, hogy második gyermekének, Sailornak David Beckham a keresztapja.

Édes srácok! Sailor az apukájával, David Gardnerrel és a keresztapukájával, David Beckhammel ebédel ma – írta az Instagramon a 38 éves színésznő egy kedves kép kíséretében azután, hogy megosztott egy fotót, melyen az exfocista keresztfia ujjait szorongatja.

Az már korábban is köztudott volt, hogy Beckham rajong a gyerekekért, így nem csoda, hogy boldogan mondott igent a felkérésre, hogy ő legyen Steven Tyler unokájának keresztapja. Érdekesség, hogy a Beckham gyerekeknek is híres keresztszüleik vannak: keresztapjuk ugyanis Elton John, keresztanyjuk pedig Elizabeth Hurley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek