Starity

További három Halálos iramban-film érkezik

2015. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmsorozat főszereplője megerősítette: a harmadik résszel véget ér a széria.

hirdetés
További három Halálos iramban-film érkezik
Fotó: Universal Pictures

Vin Diesel szeptember 25-én tudatta követőivel, hogy további három film érkezik a 2001 óta futó népszerű filmsorozathoz, az utolsó pedig végleg lezárja Dominic Toretto és társai kalandját. A Halálos iramban-sorozat rajongói a legjobbak a világon! 2008 óta producerként is kiveszem a részem a munkálatokból, azóta minden lépést nyomon követhettek, a visszajelzéseitek pedig felbecsülhetetlenek. Köszönöm szépen – írta a legnagyobb közösségi oldalon a színész.

A Universal csapata nagyon jó hozzám, és bízik az elképzeléseimben... Olyanok vagyunk, mint egy nagy család... Ígéretet tettem a stúdiónak arra vonatkozóan, hogy a soron következő trilógiával a történet lezárásra kerül – vallotta Vin, és arról is lerántotta a leplet, hogy az áprilisban a mozikba került Halálos iramban 7 minden eddiginél magasabb eladott példányszámot produkált, ugyanis megközelítőleg 2.5 millió példányszámban kelt el a film DVD-n és Blu-ray lemezen, maga a franchise pedig eddig körülbelül 3 milliárd dollár bevételt hozott.

A 48 éves sztár arról is beszámolt, hogy mely szereplők térnek vissza a sorozat nyolcadik részében, így megtudhattuk, hogy Michelle RodriguezJordana BrewsterTyrese GibsonLudacris és Dwayne Johnson is aláírta már a szerződést a folytatásra, a komolyabb problémát azonban az jelenti, hogy a stáb még mindig nem találta meg a megfelelő rendezőt a produkcióhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek