Starity

Súlyosan károsult haja miatt parókát visel Kylie Jenner

2015. szeptember 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie ugyan még nagyon fiatal, ám nem mindennapi életvitelének köszönhetően szereti gyakran változtatni a külsejét, ami sajnos nem járt következmények nélkül.

hirdetés
Súlyosan károsult haja miatt parókát visel Kylie Jenner
Fotó: Facebook/Kylie Jenner

Kylie Jenner nemrégiben a blogján ismerte be, hogy frizurájának gyakori színváltása miatt súlyosan károsultak a tincsei, emiatt pedig műhajat visel – legalábbis, amikor színes frizurával láthatjuk. Döntéséről így írt a thekyliejenner.com oldalon: Mivel túl gyakran változtattam a hajamon, így súlyosan károsult, de szerencsére megtaláltam a módját, hogy pihentetni tudjam, mivel felfedeztem egy tokiói parókákkal foglalkozó férfit, akivel közösen készítettünk néhány műhajat. Ez azért is jó, mert gyakran változtatok a frizurámon, amit továbbra is megtehetek anélkül, hogy a saját hajamat roncsolnám.

A 18 éves valóságshow-sztár burkoltan ugyan, de elárulta, hogy végeredményben ő maga tehet arról, hogy tönkrement a haja. Tizenhat éves voltam, amikor először festettem be a hajam, ráadásul kékre, és még csak meg sem kérdeztem róla az anyukámat – vallotta töredelmesen Kylie, aki azt is elárulta, hogy a műhajakkal viszont tökéletesen elégedett, és valósággal új embernek érzi magát általuk.

A folyamatosan változó stílusom tesz kreatívvá és magabiztossá. Biztosan vannak köztetek is olyanok, akik kemény időszakon mennek át, és vágynak a változásra, ezért a hajukkal kísérleteznek, ami mókás, és egyben felszabadító érzés. Én azt mondom, mindig légy önmagad, állj ki az ítélőképességed mellett, az emberek pedig támogatni fognak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek