Starity

New Yorkba hívták fellépni az újonnan összeállt Romanticot

2015. október 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapat hivatalosan is bejelentette a visszatérést, és hamarosan New Yorkban áll majd színpadra.

hirdetés

A Mokka tegnap reggeli adásában erősítette meg hivatalosan is visszatérését a 2000-ben alakult csapat, Győzike pedig Kárász Róbert kérdésére kissé indulatosan vallotta be, hogy nem arról van szó, hogy anyagilag ne állnának jól, sokkal inkább egykori rajongótáboruk kérését teljesítik a zenekar újraélesztésével.

A Romantic egyébként 2007-ben oszlott fel, majd évekkel később ismét megpróbálkoztak a visszatéréssel – sikertelenül. Ezúttal azonban elszánt a trió, akárcsak a közönség, ugyanis Győzike, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka már meg is kapta az első fellépési felkérést: New Yorkban áll majd színpadra a csapat.

Amikor megkerestek a lányok, azt mondtam: csináljuk! A régi nagy slágerekkel bármikor színpadra tudunk állni, de több zeneszerzőt és kiadót meghallgatunk, mit tudnak ajánlani. Egy már most biztos: novemberben New Yorkban lépünk fel, az ottani magyarok meghívásának eleget téve – nyilatkozta a Mokkában Győzike, aki mintegy bizonytíva, hogy még mindig mennek a régi jól megszokott slágerek, a lányok oldalán előadta a Vágyom rád című dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek