Starity

Ha erre sem kap Oscar-díjat DiCaprio, akkor már semmire nem fog! Itt az új filmjének előzetese!

2015. október 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban kerül a mozikba Leo legújabb filmje, mely A vissztérő címet viseli.

hirdetés
Ha erre sem kap Oscar-díjat DiCaprio, akkor már semmire nem fog! Itt az új filmjének előzetese!
Fotó: 20th Century Fox

Hosszú évek óta vár már arra a bizonyos Oscar-díjra Leonardo DiCaprio, akit napjainkig négy alkalommal jelölt az elismerésre az Amerikai Filmakadémia, ám sajnos még nem sikerült díjra váltania a jelölést. A szakértők szerint azonban a hazánkban januárban mozikba kerülő kalandfilmje meghozhatja számára a kitüntetést, melyet máris egyik legjobb alkotásának neveznek. 

Az 1820-as évekbe kalauzoló, megtörtént eset alapján készülő filmben Hugh Glass szőrmevadászt alakítja a 40 éves színész, akit felfedezése során megtámad egy grizzly medve. Súlyos sérülései láttán társai lemondanak róla, és élve temetik el, ám szerencsésen megmenekül. A történetnek itt még messze nincs vége, ugyanis a Tom Hardy életre keltette John Fitzgerald felbukkanásával új fordulatot vesz a történet...

A film rendezői szépében egyébként a Madárembert is jegyző Alejandro González Iñárritu ült, a képkockákon pedig Leo és Tom mellett feltűnik még Will PoulterDomhnall Gleeson, Paul Anderson, Lukas Haas és Brad Carter is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek