Starity

A Little Mix tagjai nem szégyellik az alakjukat

2015. október 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit lánybanda tagjai nem szégyellik, hogy nem tökéletes az alakjuk, sőt kiállnak azok mellett, akiket külsejük miatt ér kritika.

hirdetés
A Little Mix tagjai nem szégyellik az alakjukat

A Little Mix nemrégiben a Yahoo! vendége volt egy interjú erejéig, melyben a lányok elárulták, mennyire odavannak Cheryl Cole-ért, és hogy egyáltalán nem szégyellik a természetadta adottságaikat.

Odavagyok Cherylért, ő egész egyszerűen hihetetlen! – magyarázta Perrie Edwards, aki teljes vállszélességgel kiáll az énekesnő mellett, akit nemrégiben az alakja túlságosan vékony volta miatt kritizáltak. Csodálatosan néz ki, és tudod mit mondok az utálkozóknak? Hogy szálljanak le mindannyiunkról!

A Yahoo! riportere természetesen arról is faggatta a lányokat, hogy nekik is kellett-e már szembenézniük olyanokkal, akik az alakjukat firtatták, melyre egyöntetűen igennel feleltek a lányok. Igyekszünk elfelejteni azokat a gusztustalan kommenteket. Mi is szeretünk enni, ahogyan mindenki más, és abszolút ránk tartozik, ha felszedünk egy kis felesleget vagy éppen leadjuk azt – csattant fel Jesy Nelson, majd hozzátette, hogy ugyan mindenkiben élnek előítéletek, de senki sem tökéletes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek