Starity

Elárulta első csókjának történetét Kylie Jenner

2015. október 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztár élő adásban mesélt első csókjának a történetéről, és arról is lerántotta a leplet, ki volt a szerencsés, akit megcsókolt.

hirdetés

Kylie Jenner elárulta, hogy negyedikes korában került sor az első szájra puszira, ám élete első igazi csókjáig 13 éves koráig várnia kellett. A 18 éves sztár így elevenítette fel a történteket: 

Matthew McGraw-val csókolóztam először Zoe hátsó udvarában. Szerettem Matthew-t, a mai napig megvan a telefonszáma, így akár fel is hívhatnám.

Az élő chatelés során, ahol Kylie színt vallott, rajongói szeme láttára hívta fel a fiút, aki nem egészen így emlékezett a történtekre. Nem hiszem, hogy én voltam az első, akit megcsókoltál – mondta nevetve, mire a valóságshow-sztár ellenkezni kezdett: Te voltál! Matthew, tudod, hogy te voltál! Zoe-ék hátsó udvarában. 

Rövid szünet után Matt elgondolkodott, majd besimerte, hogy rémlik neki az eset, és Kylie is elégedetten vette tudomásul, hogy végre a fiú is emlékszik. Lehet, hogy neked nem én voltam az első, akit megcsókoltál, de nekem te voltál az.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek