Starity

Nick Jonas nem hajlandó Kate Hudsonhoz fűződő érzéseiről beszélni

2015. október 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 94.7 Fresh FM rádióállomás vendége volt a minap Nick, ám még az őt faggató műsorvezetőnek sem volt hajlandó megerősíteni vagy megcáfolni a színésznőhöz fűződő kapcsolatáról szóló pletykákat.

hirdetés
Nick Jonas nem hajlandó Kate Hudsonhoz fűződő érzéseiről beszélni
Fotó: Alexa Magazine & Anne Taylor Photoshoot

Muszáj megkérdeznem, és bízom abban, hogy nem leszel dühös rám. Áruld el, mi történt közted és Kate Hudson között a hétvégén? – kérdezte Dana McKay műsorvezető Nick Jonastól utalva arra, hogy több ízben is lencsevégre kapták a két sztárt a napokban. Nem leszek dühös rád, de nem szeretnék erről beszélni – felelte a 23 éves énekes. Vannak dolgok, amiket szeretnék megtartani magamnak. Különös világban élünk, ahol a kis dolgokból is születhet valami nagy. 

A párost egyébként az orlandói Disneylandben kapták először lencsevégre hullámvasutazás közben, másnap pedig villásreggelijük fogyasztásakor szemelték ki őket a paparazzók. Egyelőre egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket, ám mindennél beszédesebb, hogy Nick mereven elzárkózik attól, hogy bármit is mondjon a 36 éves színésznőhöz fűződő érzéseiről és kapcsolatáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek