Starity

Bella Hadid is versenybe száll a 2016-os Olympián

2015. október 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves modell be szeretné bizonyítani, hogy sportolóként is megállja a helyét.

hirdetés

Gigi Hadid húga igencsak elszánt, és minden erejét bevetve készül a 2016-os Olypmiára, ugyanis lovaglás sportágban szeretné bizonyítani ügyességét és rátermettségét. Bella saját bevallása szerint mindig is odavolt a hátasokért, és gyerekkora óta szívesen ül ló nyergébe, amikor ideje engedi. Szenvedélyéről a Porter magazin riporterének mesélt, mely lap legfrissebb címlaplányának éppen őt választotta.

Azóta lovagolok, amióta járni tudok. Az igazság az, hogy édesanyám már mindent tudott akkor a lovakról, így neki köszönhetem, hogy a szenvedélyemmé vált ez a sport – vallotta Bella Hadid, aki azt is elárulta, hogy véleménye szerint ő nem olyan, mint a többi modell. Tudod, a modellek többsége a jógára esküszik. Én ugyanazt a hatást a lovaglással érem el. Amikor nyeregbe szállsz, félre kell tenned az egódat, és arra kell koncentrálnod, hogy rávedd a lovadat arra, amit szeretnél, hogy csináljon.

A 18 éves szépség arról is őszintén mesélt, hogy a modellkedés számára nem egy életre szóló elköteleződés, és nem is viseltet olyan mély érzésekkel iránta, mint a lovaglás iránt. Elmondása szerint amikor elkezdett modellkedni, az olyan érzés volt számára, mintha azt gondolnák az emberek, hogy a nővérét akarja utánozni – többek között ezért is tekinti a lovaglást az ő igazi hivatásának.

Fotó: Porter Magazine (Sebastian Faena)
Fotó: Porter Magazine (Sebastian Faena)
Fotó: Porter Magazine (Sebastian Faena)
Fotó: Porter Magazine (Sebastian Faena)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek