Starity

Rita Ora jól kijön Travis Barker fiával

2015. október 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Travis és Rita között komolyabb a kapcsolat, mint remélni mertük. A zenész ugyanis nem csak arról rántotta le a leplet, hogyan találkozott először a szőkeséggel, hanem azt is elárulta, hogy már fiának is bemutatta szíve választottját.

hirdetés

A napokban még csupán pletykálták, hogy barátságnál több van Travis Barker és Rita Ora között, kapcsolatuk azonban mostanra tény lett. A Blink-182 dobosaként ismert 39 éves zenész az Us Weekly magazin riporterét avatta be kapcsolatuk kulisszáiba, és azt is elárulta, hogy szeptember 20-án a Power 106 All-Star Game rendezvényen találkoztak először.

Tygával and Kid Inkkel léptem fel aznap. Azelőtt csak futólag találkoztunk Ritával. Egy közös barátunk, Willie T említette nekem aznap, hogy kellene készítenem Ritával egy közös képet, én pedig belementem. Miután elkészült a kép, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ő lenyűgöző és fantasztikus. Rita Ora volt az egyetlen pompom-lány a rendezvényen, lehetetlen volt nem észrevenni.

 – vallotta sugárzó mosollyal a zenész.

A beszélgetés során Travis arról is beszámolt, hogy új kedvesét már be is mutatta exfeleségével, Shanna Moaklerrel közös 11 éves fiának, Landonnak, aki szimpatikusnak találta a nőt; ám 9 éves lánya, Alabama egyelőre még nem találkozott az énekesnővel.

Travis egyébként 2004 és 2006 között alkotott egy párt gyermekei anyjával, kapcsolatuk szinte egész ideje alatt pedig kamerák vették körül őket a Meet The Barkers című valóságshow forgatása miatt, mely azt hivatott bemutatni, hogy egy rocksztár és egy szépségkirálynő is élhet átlagos életet. A pár 2006-ban adta be a válókeresetet, 2007-ben azonban ismét egymás mellett kötöttek ki. 2009-ben intettek búcsút egymásnak véglegesen, ám a napokban ismét szárnyra kapott a pletyka, hogy mégis az exe oldalán keres menedéket a dobos, aki cáfolta a pletykákat. 

Semmilyen kapcsolatban nem állok a gyermekeim anyjával. Nem tudom, miért pletykálnak arról megint, hogy együtt vagyunk. Ez a legőrültebb dolog, amit valaha hallottam! Semmiféle romantikus kapcsolat nincs köztünk már hat vagy hét éve

– nyilatkozta felindultan Barker.

Travis és Shanna (2005)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek