Starity

Új dallal jelentkezett Julia Volkova

2015. október 08. 07:07   |   Szerző: szenya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután közel három évig szüneteltette szólókarrierjét, az énekesnő idén egy új dallal rukkolt elő.

hirdetés
Új dallal jelentkezett Julia Volkova
Fotó: Facebook / Julia Volkova

A t.A.T.u. nevű sikeres orosz lányduó szétválása után Julia Volkova és Lena Katina is szólókarrierje egyengetésével kezdett fogalatoskodni. Lena 2011-ben adta ki első önálló dalát Never Forget címmel, Julia pedig ugyanebben az évben mutatta be az All because of you-t, és annak orosz nyelvű változatát.

A következő év sem volt eseménytelen Julia számára, hiszen megjelent a Didn’t Wanna Do It, ezt pedig a Dima Bilannal közös duettje követte, melynek angol nyelvű változatával (Back to her future) a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra akart kijutni.

Hangszálproblémái és a t.A.T.u. rövid életű újraegyesülése után Julia ezidáig nem adott ki új dalt, és az sem volt biztos, hogy egyáltalán visszatér a zeneiparba. A 30 éves fekete szépség azonban nyár óta pedzegeti visszatérését, ugyanis elhintette, hogy készül az új szerzeménye és a hozzá tartozó videoklip.

Az énekesnő az orosz Muz-TV Партийная зона műsorának keretein belül adott koncertet október 4-én, ahol bemutatta visszatérő dalát, a Derzhi Ryadomot. A dalhoz tartozó videoklip eddig ugyan még nem jelent meg, de várhatóan október végén fog debütálni. Annyit viszont tudni lehet róla, hogy Szentpéterváron tíz különböző helyszínen forgatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek