Starity

Nyerj páros mozijegyet a Fák Jú Tanár úr 2.-re!

2015. október 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Van már programod október 14-ére? Ha nincs, akkor tarts velünk, és játssz a páros mozijegyek egyikéért!

hirdetés
Nyerj páros mozijegyet a Fák Jú Tanár úr 2.-re!

Már csak napok kérdése, és megérkezik a mozikba a Fák Jú Tanár úr 2. része, melyben Zeki Müller véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedése alábbhagyni látszik a diákok piszkálódása és a véget nem érő papírmunka miatt. Ha ez nem lenne elég számára ahhoz, hogy felhagyjon munkájával, még az iskola igazgatónője is a fejébe veszi, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a tájföldi iskolatársulási programot.

Mit ad Isten, épp Müller az egyik kísérőtanár, aki diákjai gardedámjául a táj faluba indul, ám őket ezúttal sem kell félteni, hiszen a filmsorozat második részében még dilisebben térnek vissza, mint megismerhettük őket.

A kalandos út azonban nem csak a tanulók miatt bővelkedik izgalmakban, hiszen hősünknek meg kell küzdenie a konkurencia tanárával, aki azt tűzte ki céljául, hogy véget vessen tanári karrierjének...

A játék menete

Ha kedvet kaptál a filmhez, és szívesen beülnél másodmagaddal a Bora Dagtekin rendezte vígjátékra, akkor kattints a cikk végén található Tetszik gombra, és írd meg nekünk hozzászólásban, hogy ki alakítja a filmben Zeki Müllert! (A hozzászólók közül sorsoljuk ki a nyertest.)

hirdetés

A játék időtartama: 2015. október 7. - 2015. október 11.
Sorsolás: 2015. október 12.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy Mozi (2015. október 14., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek