Starity

A The Originals sztárjai egymáséi lesznek?

2015. október 07. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals széria sztárja egy interjúban elárulta, mit tartogathat Elijah és Hayley számára a sorozat harmadik évada.

hirdetés
A The Originals sztárjai egymáséi lesznek?

2015 október 8-án, azaz csütörtök este kezdik el vetíteni a The Originals című sorozat új, harmadik szezonját, amelynek kapcsán természetesen a színészeket is elkezdték már faggatni az újságírók. A széria első két évadában már láthatták a nézők a vonzalmat a legidősebb Mikaelson testvér, Elijah és a frissen anyává váló hibrid lány, Hayley között, de a szerelmük a második évad végére sem bontakozott ki.

A Zap2it riportere kifaggatta Daniel Gilliest a részletekről és arról, hogy mit várhatnak a nézők a harmadik évadban. Vajon Hayley és Elijah között lehet valódi szerelem a jövőben?

Hát ez egy nagyon jó kérdés, és szerintem csak az írók tudják rá a választ. Úgy gondolom, őszintén, hogy amíg ők ketten jelen vannak mindig is lesz esély arra, hogy végre valóban együtt lesznek. Az igazság az, hogy már most is van egy romantikus kapocs kettejük között.  Szerintem, amikor tudod, hogy tartozol valakihez, akkor mindig ott lesz... van köztük egy felemésztő energia egymás felé, és én szeretem, hogy nem adhatják át magukat a vágyaiknak.

Daniel Gillies bevallotta azt is, hogy ő igazság szerint élvezi és izgalmasnak tartja, hogy nem lehetnek egymáséi igazán a szerelmesek, hiszen akkor már a nézők sem izgulnak annyira értük.

Ez önuralom. Nagyon nehéz fajta, de a szerelmük korlátozása a nézőket kíváncsivá teszi, az hogy nem lehetnek egymáséi. Szeretjük ezt az egészet, mert izgalmas. Nem bánnám azt sem, ha még öt szezonon keresztül húznánk. Addigra ugyan már vénember lennék, de akkor sem bánnám, ha sokáig tartana. Az öruralom teszi érdekessé az egészet. 

A The Originals sorozat új epizódjai még több bonyodalmat és izgalmat ígérnek, mint a korábbiak és a testvérek múltjáról is egyre több dolgot megtudhatunk a visszaemlékezések során, amelyekben Claire Holt is visszatér. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek