Starity

Tornászként is tehetséges a Disney fiatal sztárja

2015. október 08. 20:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelli Berglund hamarosan egy új filmben csillogtatja meg sokoldalú tehetségét.

hirdetés
Tornászként is tehetséges a Disney fiatal sztárja

Kelli Berglund 2012-ben tűnt fel először főszerepben a Disney Laborpatkányok című sorozatában, majd főszerepet játszott China McClain mellett a How To Build a Better Boy című Disney-filmben. Ráadásul a film főcímdalát is együtt énekelte el kolleganőjével. Hamarosan a fiatal színésznő megcsillogtathatja díjnyertes tánctudásást is egy kis gimnasztikával fűszerezve. 

A Raising the Bar című film története szerint Kelli édesanyjával Ausztráliába költözik, és szeretné maga mögött hagyni tornász múltját. Az új helyen azonban hamar barátokra talál és persze a gimnasztika is újra az élete része lesz. A készítők nagyon bizakodóak az alacsony költségvetésű filmmel kapcsolatban. 

Az, hogy Kelli benne van a filmben, lehetőséget biztosít arra, hogy a fiatal ausztrál színészek is nemzetközileg ismertté válljanak. 

A színésznő boldogan fogadta el a felkérést, hiszen már négy éves kora óta aktívan táncol, és a mai napig imádja ennek a mozgásnak minden formáját, de főként a balett és a jazz keveréke áll közel a szívéhez. Egy interjú során pedig azt is elárulta, hogy a lányok, akikkel együtt dolgozott egyszerűen elképesztőek és új barátokra is lelt a forgatások során. 

Nem is kívánhattam volna jobb lánycsapatot magam köré a forgatáshoz. Szerintem ti is fogjátok látni a filmben, hogy mennyire kötődünk egymáshoz.

A film az előzetes tervek alapján 2016 elején érkezik a tengerentúli mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek