Starity

Paul Wesley életét teljesen felforgatja az exe

2015. október 07. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja elárulta, hogy egy régi ismerős teljesen felkavarja Stefan életét a hetedik évadban.

hirdetés
Paul Wesley életét teljesen felforgatja az exe

A Vámpírnaplók sorozat csütörtök este tér vissza hetedik és a hírek szerint egyben utolsó évadával, de Paul Wesley elárulta, hogy nem kell aggódnia a rajongóknak, hiszen most sem lesz szerelemben hiány, hiába távozott Nina Dobrev végleg a sorozatból. A sorozatban Stefan az utóbbi időben egyre közelebb került Caroline karakteréhez, de ahogyan azt megszokhattuk, ez a románc sem kaphat zöld utat csak úgy. 

Paul Wesley egy interjú során a napokban egy titokzatos nőről beszélt, aki a Steroline párosnak nem könnyíti majd meg az életét.

Elena távozása után a Steroline szál a sorozat fő romantikus vonala. Természetesen lesz egy lány Stefan múltjából, aki jön és szakadékot nyit kettőjük között. Valaki a múltjából. Ő Carolineal szeretne lenni, de ott lesz az a valaki a múltjából.

Candice Accola, aki a férjezett nevén már Candice King és jelenleg várandós első gyermekével, kifejezetten jó döntésnek tartja, hogy Caroline és Stefan szerelme még nem teljesedhetett ki, pedig imádja a kapcsolatukat. Véleménye szerint ezen az úton karaktere jobban tud érvényesülni, de azért elismerte, hogy izgatottan várja a végkifejletet. 

Caroline még mindig gyászolja az édesanyját. Elég világosan megmondta Stefannak, hogy időre van szüksége. Ezt imádtam. Szóval, még mindig önző egy kicsit, de egyre nehezebben fog tudni ellenállni Stefannak, tudva azt, hogy a fiú vár rá. 

A Vámpínaplók hetedik évada, immáron Elena nélkül 2015 október 8-án folytatódik a The CW csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek