Starity

Szappanoperát építettek Taylor Swift dalaira – videó

2015. október 08. 09:09   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift mindig is szerelmes-szakítós dalairól volt ismert, melyekből akár egy konkrét telenovellát is összerakhatnánk. Hát, ennek is eljött az ideje!

hirdetés

Talán minden tinédzser lánynak eljön az az időszaka, amikor egész nap egy bizonyos személyről ábrándozik a szobájában, miközben Taylor Swift-dalokat hallgat. Az énekesnőnek is megvoltak a maga hullámvölgyei, ami a kapcsolatait illeti: barátok jöttek-mentek, de ő mindig továbblépett egy-egy odamondós szakítós számmal. Az énekesnő szerencsére ismét megtalálta a boldogságot Calvin Harris oldalán, akivel március óta alkot egy párt, és ha hihetünk a szóbeszédnek, sosem volt még ennyire boldog.

Ám gondolta volna-e akár Taylor, akár a rajongói, hogy egy komplett szappanoperát lehetne írni a számaiból? Márpedig lehet! Október 5-én került fel a világhálóra ugyanis az a videó, amelyben Julianne Moore, John Stamos és James Corden csupán a dalszövegeket használva adnak elő egy darabot a The Late Late Show keretei közt. A kisfilmben Taylor legnagyobb slágereinek részletei hangzanak el, az egészen régiektől (Love Story, You Belong With Me) a legújabbakig (Bad Blood, Blank Space).

Ha rajongó vagy, ha nem, ezt kötelező megnézned, a nevetés garantált!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek