Starity

Christina Aguilera visszatér a Voice-ba

2015. október 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Második gyermeke születését követően egy évre visszavonult az énekesnő, aki hamarosan újult erővel dobja be magát az amerikai Voice tizedik szériájában.

hirdetés

Fájó szívvel, de búcsút kell vennünk Gwen Stefanitól, aki ideiglenesen foglalta el Christina Aguilera helyét az amerikai Voice zsűrijében, ugyanis a Beautiful énekesnője egyéves pihenője után visszatér Adam Levine, Pharrell Williams és Blake Shelton mellé.

A Voice mentorai továbbra is elsöprő energiával, páratlan zenei szakértelemmel, és a rájuk oly jellemző nyerni akarunk-hozzáállással térnek vissza a kétszeres Emmy-nyertes showban

– nyilatkozta a műsort sugárzó NBC Entertainment programigazgatója, Paul Telegdy.

Christina tavaly augusztusban hozta világra a lányát, ezt követően nem csoda, hogy vissza szeretett volna vonulni. A babázás mellett azonban továbbra is a karrierje építése töltötte ki az idejét, hiszen részt vett A tökéletes hang második részében, szerepet kapott a Nashville című sorozatban, valamint Grammy-díjat nyert A Great Big Worlddel készített duettjéért, a Say Somethingért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek