Starity

Holly Madison nem szeretné, ha lánya az ő útját követné

2015. október 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség még a gondolatát sem tudja elviselni annak, hogy lányából egyszer Playboy-nyuszi legyen.

hirdetés

Holly Madisont arról faggatta a minap egy újságíró, mit szólna ahhoz, ha lánya, a most kétéves Rainbow Aurora Rotella egy napon úgy döntene, hogy hozzá hasonlóan nyuszilánynak áll, és férfimagazinoknak vetkőzik. A 36 éves szőkeség borzadva hallgatta a kérdést, és felindult válaszából sejthető: ha újrakezdhetne mindent, bizony ő sem költözne be ismét a Playboy-villába.

Semmiképpen nem engedném! Amikor annak idején elhagytam a villát, egy ideig jól éreztem magam, aztán idővel kinyílt a szemem, és rájöttem, milyen ember is Hef. Ezután évekig nem beszéltünk. Az apaság nem képezi az élete részét. Voltak olyan lányok, akik behozták a gyerekeiket a villába, de én sosem tennék ilyet. Nem vinném el oda Rainbow-t

– nyilatkozta Holly, aki nemrégiben Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny címmel írt könyvet arról, milyen is az élet Hugh Hefner oldalán, és azt is elárulta, hogy farkastörvények vonatkoznak a villában élő lányokra.

Holly hosszú évekig élt nyuszilányként a híres birtokon a Playboy tulajdonosával, ám amikor ő közölte vele, hogy házasság és gyerekek nem szerepelnek a tervei között, a lány elhagyta otthonát. Madison azóta több ízben is rágalmazta volt párját, aki a mai napig nem reagált az őt ért vádakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek