Starity

Súlyos betegséggel küzdött Selena Gomez

2015. október 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesen tudják, mi állt Selena nyilvánosságtól való visszavonulása mögött, ugyanis igyekezett titokban tartani és a gyógyulás útjára lépni.

hirdetés

Selena Gomez a Billboard magazinnak mesélt először arról, milyen súlyos betegséggel kellett szembenéznie, miközben mindenki a súlyproblémáival foglalkozott. Ő azonban nem adta fel, végigcsinálta a kemoterápiát, megírta élete legjobb alkotásának nevezett korongját, és igyekezett nem tudomást venni arról, milyen felszínesek az emberek, akiket csak az érdekelt, éppen mennyit mutat alatta a mérleg.

Nemrég lupusszal diagnosztizáltak, és túl kellett esnem emiatt egy kemoterápián is. Ez volt az oka annak, hogy kicsit visszavonultam. Fennállt a lehetősége annak is, hogy stroke-ot kapok

– vallotta a 23 éves énekesnő, aki mögött érzelmekben és munkában gazdag év áll, de immár kész arra, hogy gyógyultan, újult erővel térjen vissza a színpadokra is a holnapi napon megjelenő Revival címet viselő albumával.

Fotó: Billboard Magazine

Selena arról is szót ejtett, milyen nehéz volt titokban tartani a betegségét, és bár mindvégig igyekezett erős maradni, lelkileg nagyon megviselték az elmúlt hónapok. 

Legszívesebben az emberek képébe vágtam volna, hogy »Fogalmatok sincs, mi történik velem. Kemoterápiára járok, seggfejek.« Így inkább bezárkóztam a magam kis világába, amíg magabiztos nem lettem, és jól nem éreztem magam a bőrömben.

Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel vallott arról is, milyen frusztráló volt számára az a rengeteg kritika és bántás, ami érte, ugyanakkor épp az utálkozók gyűlöletéből merített ihletet, hogy megmutassa: nincs igazuk. Én kib*szott kedves vagyok mindenkihez, ők azonban nagyon hitványul viselkednek velem. Hétéves korom óta megállás nélkül dolgozok. Tizenhét éves korom óta a UNICEF nagykövete vagyok. Nagyon kiábrándító, amikor ezek után a pletykák áldozatává válok.

A Selenát faggató riporter természetesen arra a témára is rákérdezett, ami immár évek óta foglalkoztatja a világsajtót, történetesen, hogy lesz-e folytatása a Justin Bieberrel való kapcsolatának, melyre így válaszolt a barna hajú szépség: Nem. Eljött végre az én időm. Megérdemlem. Én harcoltam ki magamnak. A saját életemnek én akarok a főszereplője lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek