Starity

Nick Jonas: „Az ideális barátnő a személyiségével varázsol el”

2015. október 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicket a Kingdom című sorozat premierjén kapta mikrofonvégre egy riporter.

hirdetés
Nick Jonas: „Az ideális barátnő a személyiségével varázsol el”

Alig néhány napja kelt szárnyra a pletyka, miszerint a tőle 13 évvel idősebb Kate Hudsonnal randevúzik Nick Jonas, máris az egész világ tekintete rászegeződött, és azóta is minden mondatát hosszan vesézi a média. Természetesen nem volt ez másképp a Kingdom című sorozat keddi premierjén sem, ahol az E! Online riportere csípte el a 23 éves énekest, aki így nyilatkozott arról, hogy számára milyen az ideális barátnő:

Az ideális barátnő a személyiségével varázsol el. Kell, hogy elgondolkodtasson, hogy letegyen valami valósat arra a bizonyos asztalra, és minden lehetséges módon inspiráljon engem. Olyan ember vagyok, aki sok időt tölt a szeretteivel, a kedvesemnek pedig a szó jó értelmében bele kell illenie ebbe a kirakósba.

Ugyan Nick azt nem árulta el, hogy Kate-ről beszél-e, mindenesetre az tény, hogy ráillik a leírás, hiszen a színésznő köztudottan családcentrikus személy, aki a családja mellett szívesen tölti a szabadidejét a barátok társaságában – legutóbb éppen Britney-vel mulatott. Eddig egyelőre az állítólagos pár egyik tagja sem vallott arról, milyen kapcsolat fűzi össze őket, de az őket együtt látó szemtanúk elmondása szerint több van köztük puszta barátságnál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek