Starity

Lady Gaga eljegyzési gyűrűjétől frászt kapnak a férfiak

2015. október 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte már halljuk is az esküvői harangok zúgását, ám Lady Gaga egyelőre a karrierjére koncentrál, az viszont tagadhatatlan, mennyire boldog vőlegénye oldalán.

hirdetés

Az utóbbi időben szinte rá sem lehet ismerni, annyire megváltozott Lady Gaga. A 29 éves énekesnő úgy tűnik búcsút intett polgárpukkasztó öltözködési stílusának, és igazi dívává vált, ami nem is csoda egy olyan vőlegénnyel az oldalán, mint Taylor Kinney, aki egyenesen rajong a szőkeségért, olyannyira, hogy már a kezét is megkérte.

A menyaszony Jimmy Fallon vendége volt a minap a The Tonight Show-ban, ahol viccesen elárulta: a férfiak közeledését visszaszorítja az ujján viselt illusztris ékszer, ami négy év együttjárás után februárban került az ujjára.

Ahogy a kezemet a kezedre teszem, rögtön érezni lehet a követ – jegyezte meg viccesen a műsorvezető, akinek lehetősége nyílt a műsor alatt megcsodálni a csodás ékszert, melyről mókásan így nyilatkozott Gaga: Azt hiszem, pontosan ez volt az oka annak, hogy Taylor ilyen nagy gyűrűt választott. Amikor egy férfi megérinti a kezem, rögtön az jut eszébe: »Hűha, itt érzek valamit«.

Az énekesnőt egyébként október 3-ától láthatják rajongói az Amerikai Horror Story legújabb évadában, melynek forgatását elmondása szerint rendkívül élvezte. Gaga jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, így könnyen elképzelhető, hogy rövidesen sor kerül az általa oly nagyon várt esküvőre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek