Starity

Színházi szerepet kapott az expornós Aleska Diamond

2015. október 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz és hosszú út vezetett a felnőttfilmektől a színházig, de Aleska nem tagadja, hogy a pornó tette magabiztosabbá.

hirdetés
Színházi szerepet kapott az expornós Aleska Diamond
Fotó: Ripost

Aleska Diamond nevét hallva sokakban továbbra is az a tudat él, hogy a hölgy nemrégiben még felnőttfilmek forgatásával kereste a kenyérre valót, de ez immár a múlté, Aleska ugyanis egy színházi darabban, az Édes Annában csillogtatja meg színésznői tudását. A 27 éves barna hajú szépség a Ripostnak árulta el, hogy Mennyei Margit szerepének megszerzését Puskás Petinek köszönheti.

A megkeresés Puskás Petin keresztül érkezett, akivel sokat jártam próbákra és fellépésekre, ezért lettek ilyen körökből ismerőseim. Eljutott az adatlapom az Édes Anna rendezőjéhez, aki látta, hogy beírtam: az ELTE-re jártam filmszínészi szakra.

– nyilatkozta Aleska, aki az őt faggató riporter kérésére elárulta, hogy a mai napig nem bánta meg, hogy a múltban bevállalósabb volt, mivel úgy érzi, sokat köszönhet a pornóiparnak, az ott tanultakat pedig a színházban is tudja alkalmazni.

Azért mondom, hogy soha nem bántam meg a korábbi foglalkozásomat, mert sok olyan dolgot kaptam ott pluszban, amit a későbbiekben jól lehet hasznosítani. Ilyen az emberekkel való kommunikáció, a türelem, az alázat, és ami most a legfontosabb, hogy megtanultam, milyen az, ha kamera vesz, és szerepem van. A pornóban persze az a fontos, hogy fel legyenek erősítve a szerepek, ott soknak kellett lenni. Jóval magabiztosabb vagyok, és engem amúgy is motivál, ha néznek. Akkor pörgök be, ha látok egy kamerát.

Az eredetileg Sáfrány Emese névre hallgató lány egyébként öt évet töltött a pornóiparban, később a fitness felé fordult. A nagy áttörést a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-beli szereplése jelentette, azóta pedig jelentősen megváltozott az élete: könyvet írt, kurzusokat tart és egy cirkuszban dolgozik a televíziós szereplései és színházi teendői ellátása mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek