Starity

Fat Joe túl fiatalnak tartotta magát az apasághoz

2015. október 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábban Grammy-díjra jelölt rapper a Facebookon tette közzé, hogy ugyan sok nehézségen mentek keresztül, de büszke elsőszülött fiára.

hirdetés

A korábban Jennifer Lopezzel is duettezett Fat Joe elmondása szerint korántsem könnyű egy fogyatékkal élő gyermekről gondoskodni, ennek ellenére nagyon büszke idősebbik fiára, Joey-ra még annak ellenére is, hogy születésekor nem állt készen az apaságra.

Mindig is nagyon bizalmasan kezeltem az elsőszülött fiam dolgait. Joey különleges gyerek, tele szeretettel és vidámsággal. Olyasmi ez, amit nem érthetsz meg addig, amíg nem lesz a családodban egy olyan rokon, aki nap mint nap kihívás elé nem állít. Joey az én angyalom, és áldottnak érzem magam miatta. Életem végéig szeretni fogom

– írta a 45 éves rapper a közösségi oldalon egy kettejükről közzétett kép kíséretében. Joe arról sosem beszél, milyen érzés volt számára megtudni annak idején, hogy szellemi fogyatékkal született a gyermeke, azt viszont elárulta, hogy amikor tudomást szerzett a megfoganásáról, kétségbe esett, mert nem érezte úgy, hogy eljött az apaság ideje az életében.

Fat Joe és fia, Joey (Fotó: Facebook / Fat Joe)

Amikor Joey megszületett, nagyon fiatal voltam. Őrülten szeretem a fiamat, de annak idején egyáltalán nem voltam készen arra, hogy apa legyek. Ő egy sajátos nevelési igényű gyerekként jött a világra, és a szüleimmel neveltem fel. Élete végig nevelnünk kell őt. Szülőként igen rögös út jutott ki nekem ahhoz, hogy felelősséget tanuljak

– vallotta Joe egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek