Starity

Íme, a 2015-ös MTV Europe Music Awards fellépői!

2015. október 10. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pharrell Williams, Ellie Goulding, Jason Derulo és a twenty one pilots lép fel élőben október 25-én az MTV Europe Music Awards díjátadó gálán. Ed Sheeran hármas szerepben áll majd a milánói Mediolanum Forum színpadán, hiszen idén ő vezeti a nagy múltú zenei eseményt, három kategóriában jelölt, ráadásul a fellépők névsorát is erősíti: a brit szupersztár élőben adja majd elő Bloodstream című számát, a Rudimentallal karöltve.

hirdetés
Íme, a 2015-ös MTV Europe Music Awards fellépői!

Európa egyik legismertebb zenei díjátadója immáron 22. alkalommal nyitja meg kapuit a szakma nagyjai előtt. Az MTV Europe Music Awards színpadán az elmúlt években olyan nemzetközi szupersztárok léptek fel, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Ariana Grande, Christina Aguilera vagy Britney Spears, ám idén a briteké a főszerep.

Az est házigazdája, Ed Sheeran a konferálás mellett élőben adja elő Bloodstream című számát, a világ egyik legsikeresebb drum and bass formációjával, a Rudimentallal kiegészülve. A fellépést nagy izgalommal várja az angliai banda, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy az EMA színpadán koncertezhetnek.
 
Az est folyamán egy másik brit énekes-dalszerző is elveszti majd EMA szüzességét: Ellie Goulding világkörüli turnéjának következő állomása, a nézők nagy örömére a milánói Medilanum Forum színpada lesz. A fellépők névsorát erősíti továbbá a Talk Dirty, a Wiggle és a Want To Want Me című számokat jegyző popénekes, Jason Derülo, és az amerikai duó, a twenty one pilots is. A fenti nevek mellett szintén élő előadással készül a zeneipar jelenleg talán legnagyobb neve, az énekes-dalszerző-producer-divattervező-polihisztor Pharrell Williams is. 
 
A fellépők mellett néhány díjátadó neve is napvilágot látott: többek között az ismert holland DJ, Martin Garrix, illetve a Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell szólítja majd színpadra az egyes kategóriák nyerteseit. Egy biztos, nagy nevekből idén sem lesz hiány az MTV EMA díjátadóján!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek