Starity

Körberöhögte az RTL Klub a formabontó műsorötleteivel próbálkozó Alekoszt

2015. október 11. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 nyertese szívesen vezetne saját műsort, ötleteivel már megkereste a legnagyobb kereskedelmi csatornákat, akik viszont hallani sem akarnak formabontó ötleteiről.

hirdetés
Körberöhögte az RTL Klub a formabontó műsorötleteivel próbálkozó Alekoszt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz legutóbb az Összezárva Friderikusszal című műsorban beszélt arról, hogy legfőbb vágya újra a képernyőre kerülni egy igényes műsorral, amelyre már kész forgatókönyve is lenne. Legnagyobb bánatára azonban egyetlen tévétől sem érkezik megkeresés az – állítása szerint – minden korosztályt igényesen szórakoztató műsorról.

Hatalmas kérdőjelek lebegnek előttem: ki áll ennek a hátterében, kiknek az érdeke? Vagy esetleg a szerkesztők és a programigazgatók szakmai alkalmatlansága lehet az ok? Magyarországon a ValóVilág 4 óta egyszerűen nem készült művészi színvonalú, igényes szórakoztató műsor

– háborgott a Borsnak a jelenleg munkanélküliként tengődő egykori biztonsági őr, akit ugyan meghívtak az Ezek megőrültekbe, de azt komolytalan műsornak tartja ahhoz képest, amiben ő gondolkodik.

Alekosz az RTL Klub progamigazgatójának is üzent:

Üzenem Kolosi Péternek: ha egy peren áll vagy bukik egy történelemírásra hivatott szuperprodukció sorsa, részemről ezen egyáltalán nem múlik és nem is múlhat. Ne feszítsük magunkat valami régi vita, vagy rosszul értelmezett hűség keresztjére! Előre tekintsünk! És folyásoljuk be a jövőt!

A lap megkeresésére Kolosi Péter az alábbi rövid mondattal kommentálta az egészet:

Ez annyira komolytalan, hogy poénnak sem tudom venni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek