Starity

Visszavágott az alakját kritizálóknak Vin Diesel

2015. október 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Nemrégiben járta be a világsajtót az a kép, melyen tisztán kivehető, hogy a Halálos iramban-sorozat sztárja pocakot növesztett, de Vin megmutatta: ott lapulnak a kockái.

hirdetés

Az omizónus képért kattints ide!

Rengeteg kritika érte a napokban Vin Dieselt, ugyanis egy nemrégiben megjelent lesifotón félmeztelenül egy erkélyen látható, és többen kiszúrták, hogy a színész úgynevezett apapocakot növesztett. Vin azonban rácáfolt, hogy szó sincs ilyesmiről, és megosztott két friss képet önmagáról, felhívva a figyelmet arra is, hogy egymás lelki bántalmazása soha nem jó ötlet.

Megleptek az újságírók reakciói, amelyet az elmúlt két napban produkáltak New Yorkban. Az egyikük ma szerette volna látni a pocakomat. Haha... Egymás testének kritizálása mindig rossz döntés. Ti mit gondoltok?

– írta a színész.

Diesel egyébként legutóbbi filmszerepe, Az utolsó boszorkányvadász forgatása kedvéért szedett fel némi pluszkilót, azóta pedig ismét visszatért a megszokott étkezési és edzési formáihoz, hogy ismét a legjobbat tudja produkálni, mivel nemsokára megkezdődnek az új Halálos iramban-film forgatási munkálatai, maga a film pedig 2017 áprilisában kerül majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek